Kırıkkale FK Taraftar grubu Daltonlar, 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesine hazırlanan takımlarına antrenmanında ziyaret etti. Takıma moral ziyareti veren taraftar gurubu şampiyonluk mücadelesinde Kırıkkale FK’ya güvendiklerini belirtti. Taraftar Grubu Başkanı Eray Ünver, grubun üyeleriyle birlikte takıma olan inançlarını bir kez daha gösterdi. Antrenman sahasında futbolcularla bir araya gelen Daltonlar, tatlı ikramında bulunarak, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Eray Ünver, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Daltonlar Taraftar Grubu olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bugün burada futbolcu kardeşlerimizle bir araya gelerek onlara olan desteğimizi bir kez daha göstermek istedik. Sezona büyük bir inanç ve hırsla girecek olan takımımıza moral vermek için toplandık. Onların sahadaki mücadelesi, bizim tribündeki coşkumuzla birleşecek ve inşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını Kırıkkale'ye getireceğiz" dedi.

Ünver, taraftar grubu olarak Kırıkkale FK'nın her zaman arkasında duracaklarını vurgulayarak, “Bu sezon, sakatlıksız ve başarılı bir sezon olmasını temenni ediyoruz. Teknik Direktörümüz Ercüment Coşkundere başta olmak üzere, tüm futbolcularımıza gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler 12. adam olarak tribünde takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırıkkale- Kırşehir yolunda sigara paketine gizlenmiş tarihi obje bulundu Kırıkkale- Kırşehir yolunda sigara paketine gizlenmiş tarihi obje bulundu

Haber: Çağlar Atmaca

Muhabir: çağlar atmaca