Kırıkkale Belediyesi, “Daha temiz bir Kırıkkale” sloganıyla başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışmaları yapmaya başladı. Temizlik işleri ekipleri, gece yarısı cadde ve sokakları temizleyerek, şehri daha yaşanabilir hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu çalışmalar kapsamında yıkama, süpürme ve dezenfeksiyon işlemleri aralıksız devam ediyor.

Kırıkkale Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, yıkama, süpürme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Şehrimizin her köşesini daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla temizlik ekiplerimiz sahada gece ve gündüz yoğun mesai harcıyor” denildi. Belediye yetkilileri, bu çalışmaların vatandaşların sağlığı ve şehir estetiği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Halkın da bu çalışmalara destek vermesi ve temizlik kurallarına uyması çağrısında bulunuldu.

Kırıkkale FK maçına ücretsiz otobüs saati 15:00 Kırıkkale FK maçına ücretsiz otobüs saati 15:00

Haber: Burak Can

Belediye Başkanı Önal Talimat Verdi! Kırıkkale’de Sokaklar Gece Yarısı Temizlendi (2)Belediye Başkanı Önal Talimat Verdi! Kırıkkale’de Sokaklar Gece Yarısı Temizlendi (1)

Editör: Burak Can