Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol’un sporcuları Memorial Kayseri Hastanesi’nde ameliyat olan takımın Genel Menajeri Fatih Solak’ı ziyaret etti.

Bakan Bolat: "Ocak-Ağustos döneminde ihracatımız geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,3 arttı"
Bakan Bolat: "Ocak-Ağustos döneminde ihracatımız geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,3 arttı"
İçeriği Görüntüle

Milli Basketbolcu ve Melikgazi Kayseri Basketbol’un Genel Menajeri Fatih Solak, Memorial Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nden Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan tarafından midesindeki bir sorun nedeniyle acil ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından Fatih Solak’ı, sporcular takım halinde ziyaret etti. Ziyarette Memorial Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu da hazır bulundu.

Fatih Solak, başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek, "Çok yakında taburcu olup, evde dinlendikten sonra tekrar sahalara döneceğim. Bu arada takımın yanında olamadığım için üzgünüm" dedi.

Kaynak: İHA