Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na katıldı Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na katıldı

AK Parti Kırıkkale teşkilatında geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar ile AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in talimatıyla AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine Av. Muhammed Genç, Sulakyurt İlçe Başkanlığı görevine ise Hatice Yaban Tat atanmıştı. Bu kapsamda bugün AK Parti il Binasında devir teslim yapıldı. Merkez ilçe Başkanlığına atanan Av. Muhammed Genç, görevini eski Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın’dan devir aldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti il Başkanı engin Pehlivanlı, “Bu bir bayrak yarışı. Turgay başkanımız 3 yıldır bu görevi yapıyordu bende kendisiyle çalışmaktan memnundum. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak kongremizde yönetim kurulumuzda yer almasını isterim. Yeni başkanımız Muhammed Genç başarılı ve genç bir kardeşimiz. Kendisi bir yıldır bize destek veriyor. İnşallah başarılı işler yapar ve bize, partimize, ülkemize ve devletimize başarılı işler yapar. Başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Sarıaydın, Genç’e görevini devretti.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can