Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, daha güzel bir Kırıkkale için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, kentin birçok farklı noktasında çalışmalar devam ediyor. Ahmet Önal ise bu çalışmalara ait görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı. Önal, çalışma yapılan alanların önceki ve sonraki hallerini paylaştı. Başkan Önal konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şehrimizin her köşesinde güzelliği ve yaşanabilirliği artırmak için durmaksızın çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Kırıkkale'mizin dört bir yanında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Amacımız, şehrimizin her bir karışını daha güzel, daha yeşil hale getirmek. Geleceğin Kırıkkale'sini birlikte inşa ediyoruz. Destekleriniz için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan
 

Kırıkkale’de eğitim gören Afganistanlı Şeyda, badmintona özel ilgi duyuyor Kırıkkale’de eğitim gören Afganistanlı Şeyda, badmintona özel ilgi duyuyor

Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (6)Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (5)Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (4)Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (3)Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (2)Ahmet Önal’dan ‘Öncesi Sonrası’ Paylaşımı (1)

Editör: Burak Çalışkan