Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kentte yaşanan alt yapı ve su sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Su arıtma Tesisindeki sorunları çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Önal, kent merkezinde yaşanan alt yapı ve su sorunu nu da çözmek için kolları sıvadı. Sorunların çözümü ve projelerin çözümü için ziyaretlerde bulunan Belediye başkanı Önal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Seğmen Su A.Ş. Genel Müdürü Merih Demirdelen, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Suat Yıldız ve Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay ve Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ercan'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kırıkkale’de yaşanan alt yapı ve su sorunlarının çözümü için bilgi alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Önal, yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Önal, Kırıkkale’de ki alt yapı ve su sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Ziyaretlerde Önal’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir ve CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ eşlik etti.

Kırıkkale Valisi Makas, traktör fabrikasını inceledi Kırıkkale Valisi Makas, traktör fabrikasını inceledi

Haber: Burak Can

Ahmet Önal Kafaya Koydu! Kırıkkale’nin Su Sorunu Çözülecek (1)Ahmet Önal Kafaya Koydu! Kırıkkale’nin Su Sorunu Çözülecek (2)Ahmet Önal Kafaya Koydu! Kırıkkale’nin Su Sorunu Çözülecek (3)

Muhabir: burak can