Euro 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye A Milli Futbol Takımımız, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Berlin'de saat 22:00'de oynanacak bu önemli maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Kırıkkale Belediyesi, bu heyecan dolu maçı Cumhuriyet Meydanı'na kurulacak dev ekranda yayınlayacak. Belediye Başkanı Ahmet Önal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm Kırıkkale halkını meydanda toplanmaya davet etti. Başkan Önal paylaşımında, "Türk'e durmak yaraşmaz! Haydi Kırıkkale, haydi bizim çocuklar! Milli takımımızın Hollanda ile oynayacağı maçı Cumhuriyet Meydanında dev ekranda hep birlikte izleyelim. Bizim Çocuklar'a desteğimizi gösterelim" ifadelerine yer verdi.

Kırıkkale’de milli maç heyecanı: Galler-Türkiye maçı dev ekranda yayınlanacak Kırıkkale’de milli maç heyecanı: Galler-Türkiye maçı dev ekranda yayınlanacak

Tüm Kırıkkale halkı, milli takımımızı desteklemek ve bu tarihi ana tanıklık etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda buluşacak. Başkan Önal'ın çağrısıyla bir araya gelecek olan Kırıkkaleliler, milli takımımıza büyük destek verecek. Euro 2024'te başarılı bir performans sergileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında galip gelerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Bu önemli karşılaşma için geri sayım devam ederken, tüm Türkiye gibi Kırıkkale de bu heyecanı doruklarda yaşayacak.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can