Art arda yaşanan depremler Kırıkkale’de hissedilmişti! Kırıkkale için korkutan tablo! Art arda yaşanan depremler Kırıkkale’de hissedilmişti! Kırıkkale için korkutan tablo!


Türk Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Yaylı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Türk Ocakları Kırıkkale Şubesi’nin yıl boyunca Ocakbaşı Sohbetleri programı düzenleyeceğini belirtti. ‘Cumhuriyetin II. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ başlığı ile düzenlenecek olan programlarda, milli ve manevî mevzular ele alınacak. Halk açık olarak düzenlenecek olan program 2024 yılı boyunca her 15 günde bir yapılacak.

2024 yılının ilk programı ise yarın saat 19.00’da Kırıkkale Türk Ocağı Şubesi’nde düzenlenecek. Yılın ilk programının konusu Türk-Rus İlişkileri Analizi olacak ve Doç. Dr. Merve Suna Özel Özcan, programa konuşmacı olarak katılacak.

Öte yandan Prof. Dr. Hasan Yaylı, Prof. Dr. Hilmi Demir,Prof. Dr. İbrahim Dilek,Prof. Dr. Şahin Ahmetoğlu,Prof. Dr. Sönmez Kutlu,Doç. Dr. Alper Mumyakmaz,Doç. Dr. Fahri Atasoy,Doç. Dr. Murat Lüy,Doç. Dr. Kamil Şahin, Doç. Dr. Merve Suna Özel Özcan,Öğr. Gör. Dr. Atilla Altun, Öğr. Gör. Dr. Gülşen Yaylı, Öğr. Gör. Hasan Kaya ve Ahmet Erdal gibi önemli akademisyen ve hocaların katılımı ile yıl boyu devam edecek olan programlarda birbirinden farklı konular işlenecek.

Haber Merkezi

Editör: Manşet Gazetesi