Kırıkkale FK’da hedef 3 puan! Kırıkkale FK’da hedef 3 puan!


TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sezon başında yaşanan kongre sürecinden sonra Şeref Akbal ve Yönetimi, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü yönetimine seçildi. Kulübün meddi olarak gelir gelmesi amacıyla kulüp yönetimi yeni projeler yaparken, kulübe bağışlar yapanların ve kombine alanların isimleri kulübün sosyal medya hesabından paylaşılıyor. Yapılan bu paylaşımlar, taraftar tarafından tepki ile karşılandı.

FORMA BAĞIŞI

Son olarak Kırıkkalegücü Futbol Kulübünün 2023-2024 futbol sezonunda giyeceği formalar satışa çıkarıldı. Kulüp yönetimi formaların sadece kulüp tarafından satılacağını duyurmuş, kulübe bağış yapmak isteyenlerin forma alarak bağışta bulunmasını istemişti. Kulüp yönetimi dün yaptığı paylaşımda İstanbul’da yaşayan bir Kırıkkalelinin forma alarak bağış yaptığını duyurmuştu.

“İKİ ORTAK ALACAĞIZ UYGUN MUDUR İSMİMİZ YAZAR MI?”

Yapılan bağışın kulübün sosyal medya hesabından paylaşılması ile taraftarlar tepki göstermekle kalmadı paylaşıma yaptıkları yorumlarla kulüp ile dalga geçti. Taraftarlar yapılan paylaşıma “Koskoca spor kulübü bir forma alındı diye paylaşım yapıyor ya dahada bir şey demiyorum”, “Allah aşkına şu forma hediye paylaşımlarını yapmayın süper amatör ligde oynamıyoruz üçüncü ligdeyiz forma bağışı diyorsunuz yazık kulübü alay konusu hale getirdiniz”, “İki ortak alacağız uygun mudur ismimiz yazar mı?” yorumları ile kulüp yönetimi ile dalga geçti.

Haber: Burak Can

Editör: Manşet Gazetesi