Türkiye’nin obruk ve risk haritası yayınlandı! Kırıkkale tam ortada! Türkiye’nin obruk ve risk haritası yayınlandı! Kırıkkale tam ortada!


SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU
TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor, bu sene All Star kadrosu ile izleyicilerin karşısında olacak. All Star kadrosu ise şimdiden şekillenmeye başladı. Programcının yapımcısı ve kanalın sahibi Acun Ilıcalı, kadroya dahil olan isimleri bir bir açıkladı. Şuana kadar yarışma programının kadrosunda yer alan isimler ise şöyle; Yiğit Poyraz, Damla Can, Ogeday, Turabi, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Nihat Altınkaya ve Merve Aydın.

“MERVE HER ZAMAN MERVEDİR”
Acun Ilıcalı, yarışmaya katılan isimleri bir bir sosyal medya hesabından paylaştı. Yarışmacıları seven izleyiciler, sevdikleri yüzleri karşılarında görünce heyecanlandı. Öte yandan Ilıcalı, son olarak Merve Aydın’ın kadroya katıldığını duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, “Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir.” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Manşet Gazetesi