Kırıkkale FK maçına ücretsiz otobüs saati 15:00 Kırıkkale FK maçına ücretsiz otobüs saati 15:00

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, geçtiğimiz haftalarda ‘Yeni Doğan Paketi’ uygulamasını duyurmuştu. Önal yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de yeni doğum yapan ailelere, bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği her şeyin verileceğini açıklamıştı. Yeni doğan paketleri, Kırıkkale’de doğum yapan annelere teslim edilmeye başladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’de doğan bebekler çok şanslı! Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketiyle bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği her şeyi çiçeği burnunda annelerimize sunuyoruz. Kırıkkale’de ikamet edip, 0-1 aylık bebeği olan ailelerimiz başvuru yapabilir.” dedi.

Öte yandan, Hoş Geldin Bebek Projesinin içerisinde yeni doğan bebeklere 1 adet biberon, 1 adet emzik, 1 adet ateş ölçer, bebek şampuanı, 1 paket ıslak mendil, 1 paket sabun tozu, 1 paket alt açma örtüsü, 1 paket bebek beziyle birlikte yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler yer alıyor. Kırıkkale’de ikamet eden ve 0-1 aylık bebeği olan vatandaşlar, Alo 185’i arayarak, konuya ilişkin detaylı bilgi alabilecek.

Haber: Burak Çalışkan

Önal Duyurmuştu! Uygulama Başladı! (2)Önal Duyurmuştu! Uygulama Başladı! (4)Önal Duyurmuştu! Uygulama Başladı! (3)

Muhabir: burak çalışkan