Kırıkkale’nin sevilen kaymakamlarından olan ve Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesine kaymakam olarak atanan Delice Kaymakamı Mustafa Babacan, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’a veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Babacan, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile yaptığı görüşmede, Kırıkkale ve Delice ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı takdir edildi. Vali Makas, Kaymakam Babacan'a bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde de başarılar diledi.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar! 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar!

Ziyaret esnasında, Kaymakam Babacan, Kırıkkale ve Delice halkıyla kurduğu güçlü bağlardan ve birlikte gerçekleştirilen projelerden bahsetti. Görev süresi boyunca halkın refahı ve ilçelerin gelişimi için büyük bir gayretle çalıştığını ifade eden Babacan, Karkamış ilçesindeki yeni görevine de aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Vali Makas ise, Mustafa Babacan’ın Kırıkkale ve Delice’de bıraktığı olumlu izlenimlerden ve yaptığı hizmetlerden ötürü memnuniyetini dile getirerek, Karkamış'ta da başarılı olacağına inandığını söyledi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle son buldu.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can