Birçok projede yer alan ve başarıları ile dikkat çeken Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal’e önemli bir görev verildi. Şef Şipal, Gastronomi Turizmi Derneği Danışman Şefi olarak görevlendirildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Şef Hüseyin Şipal, “Dünyada, 10. Sanat Gastronomi teması ile Mayıs 2024’te İstanbul Turkuvaz Medya Plaza’da Gürkan Boztepe önderliğinde çıktığımız yolun hemen arkasından, GTD Türk Mutfağı Danışman Şefi olarak görevlendirilip, onurlandırılmam şahsımı ve ekip arkadaşlarımı mutlu etmiştir. Başta Kurum Başkanı Gürkan Boztepe’ye ve kurum yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Geleneksel ve yöresel Türk mutfağının yaşaması ve yaşatılması için ‘bilgi, beceri ve sanat seninle mezara gitmesin’ mottosu ile bir çok büyük projede ekip arkadaşlarımla beraber gençlere el verip, iyi birer usta ve şef olmaları için İstanbul’da çalışmalarımıza start veriyoruz.” dedi.

Bahşılı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi Bahşılı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi

Haber: Burak Çalışkan

Muhabir: burak çalışkan