Kırıkkale TOKİ Şehit Nazır Elitok İlkokulu yönetici ve öğretmenlerinden oluşan 5 kişilik ekip, "Dijital Dünya Dijital Okulum" Erasmus projesi kapsamında Portekiz'de gerçekleştirilen bir dizi eğitim faaliyetine katıldı. Yapay zeka, kodlama, Web 2.0 ve Web 3.0 programları gibi dijital teknolojilere odaklanarak modern eğitim yaklaşımlarını deneyimleyen öğretmenler, yenilikçi eğitimi öğrendi.

Portekiz'de eğitim programları boyunca önemli bilgi ve deneyimler edinen yönetici ve öğretmenler, yapay zeka, kodlama ve dijital dünyanın gelişen trendleri gibi konular hakkında eğitim aldı. Öğretmenler ayrıca, Web 2.0 ve Web 3.0 uygulamalarıyla ilgili yeni yöntemler ve teknikler öğrenerek sınıf içi ve sınıf dışı eğitim ortamlarını daha etkili hale getirme konusunda da eğitim aldı.

EĞİTİM ÖĞRETİM İÇİN YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Okul Müdürü Mustafa Veske, bu eğitimlerin kendilerine büyük bir tecrübe kazandırdığını ve bundan sonra eğitim-öğretim faaliyetlerini bu yeni bilgi ve deneyimleriyle daha etkin bir şekilde planlayacaklarını belirtti. Proje koordinatörü Ali Korhan ise, elde ettikleri bilgi ve becerileri, öğrencilerine daha yenilikçi ve ilgi çekici bir öğrenme ortamı sunmak için kullanacaklarını ifade etti.

Haber: Tuğçe Savaş

Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap! Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap!

Kırıkkale’den Portekiz’e Uzanan Proje! ‘Dijital Dünya Dijital Okulum’ (2)Kırıkkale’den Portekiz’e Uzanan Proje! ‘Dijital Dünya Dijital Okulum’ (1)Kırıkkale’den Portekiz’e Uzanan Proje! ‘Dijital Dünya Dijital Okulum’ (3)

Muhabir: tuğçe savaş