Eşini ve kızını öldürüp, diğer kızını yaraladıktan sonra canına kıyan emekli uzman çavuş, Kırıkkale'de toprağa verilecek
Eşini ve kızını öldürüp, diğer kızını yaraladıktan sonra canına kıyan emekli uzman çavuş, Kırıkkale'de toprağa verilecek
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda, 2 bin 800 sentetik hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ŞÜPHELİLERDEN 3’Ü TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Y.C.A, M.S.B., R.Ş., Y.E.K. ve M.D.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, M.D, M.S.B. ve Y.C.A. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, R.Ş. İle Y.E.K. ise serbest bırakıldı.

Haber: Burak Can

Muhabir: Burak Can