Geçtiğimiz haftalarda Yüksek İhtisas Hastanesi Yemekhane Personeli Yunus Kızılırmak, meydana gelen bir trafik kazasına yardım isterken, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiş ve 24 yaşındaki Kızılırmak vefatı ile Kırıkkaleli vatandaşları ve sağlık camiasını yasa boğmuştu. Yunus Kızılırmak’ın fotoğrafı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bulunan Vefa Köşesi’ne asıldı.

Yunus Kızılırmak’ın fotoğrafının asıldığı törene YİH Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve sağlık çalışanları katıldı. Düzenlenen törende, Vefa Köşesi’nde fotoğrafı asılı olanlar saygı, özlem ve minnetle anıldı.

Haber: Burak Çalışkan

Sağlık görevlisinden alkışlanacak hareket! Yaralanan çocuğu ambulansa kucağında götürdü Sağlık görevlisinden alkışlanacak hareket! Yaralanan çocuğu ambulansa kucağında götürdü

Kırıkkale’de Hayatını Kaybeden Hastane Personeli Vefa Köşesi’ne Eklendi (2)Kırıkkale’de Hayatını Kaybeden Hastane Personeli Vefa Köşesi’ne Eklendi (1)Kırıkkale’de Hayatını Kaybeden Hastane Personeli Vefa Köşesi’ne Eklendi (4)Kırıkkale’de Hayatını Kaybeden Hastane Personeli Vefa Köşesi’ne Eklendi (3)