Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Tarım ve Orman Bakanlığı talimatı ile kentte Bitki Koruma Ürünlerinin Satışı ve Depolama yapanlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan 19 bayiyi denetledi. Denetleme kapsamında ürünlerin etiketlenmesi, saklama koşulları, ürünlerin içeriklerinin belirlenen standartlara uygun olup olmadığı gibi birtakım incelemeler yapılırken, denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Kırıkkale’de Bitki Koruma Ve Depolama Denetimi (3)

Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar! Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar!

Kırıkkale Tarım ve Orman il Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bakanlığımızın talimatı ile başlayan Bitki Koruma Ürünlerinin Satışı ve Depolama yapanlara yönelik 81 ilde 16.07.2024-31.07.2024 eş zamanlı denetimler yapılmıştır. İl Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından ilimizde bulunan 19 bayi denetlenmiştir. Denetleme kapsamında ürünlerin etiketlenmesi, saklama koşulları, ürünlerin içeriklerinin belirlenen standartlara uygun olup olmadığı gibi birtakım incelemeler yapılmıştır. Denetimlerin düzenli olarak devam edeceği ve bayilerin ilgili yönetmeliğe uygun hareket etmeleri noktasında uyarılmıştır” denildi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de Bitki Koruma Ve Depolama Denetimi (1)Kırıkkale’de Bitki Koruma Ve Depolama Denetimi (2)

Muhabir: Burak Can