Kırıkkale’de narkotik operasyonu! 16 şüpheli yakalandı Kırıkkale’de narkotik operasyonu! 16 şüpheli yakalandı

Kırıkkale’de yıllardır alt yapı sorunu devam ediyor. Bu kapsamda alt yapı sorunu yaşanan mahallelerin başında gelen Sanayi Mahallesi 1136 sokakta bir süredir alt yapı çalışmaları sürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, Sanayi Mahallesi 1136 sokakta ki alt yapı sorununun çözüme kavuşturulacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, “Sanayi Mahallesi 1136. Sokak da uzun süredir devam eden altyapı sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimiz uzun yıllardır bölgede yaşanan sel baskınlarını önlemek, işlevini kaybeden ana su hattını yenilemek için yeni bir çalışma başlatmış bulunuyor. Hattın yenilenmesi ile vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyet büyük ölçüde giderilmiş olacak. Yıllardır unutulan, görmezden gelinen altyapı sorunlarının çözümü için kararlılıkla yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor (1)Kırıkkale’de Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor (2)Kırıkkale’de Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor (3)

Muhabir: burak can