Selimözer Mahallesi’nde elektrik kontağından çıkan yangında iki ev ve odunluk kullanılamaz hale gelmişti. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve CHP Kırıkkale il Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, evi yanan vatandaşı ziyaret etti. Ziyarette aile ile bir süre sohbet eden Başkan Önal, yangının meydana geldiği evlerin yerinde incelemede bulundu.

Kırıkkale’de, gençlere ücretsiz çizgi film eğitimi verilecek Kırıkkale’de, gençlere ücretsiz çizgi film eğitimi verilecek

Yangında evlerini kaybeden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Önal, Kırıkkale Belediyesi olarak her türlü desteği aileye vereceklerini söyledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Selimözer Mahallemizde evi yanan vatandaşlarımızı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kırıkkale Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale Belediyesi, Evi Yanan Vatandaşın Yaralarını Sarıyor (1)Kırıkkale Belediyesi, Evi Yanan Vatandaşın Yaralarını Sarıyor (7)Kırıkkale Belediyesi, Evi Yanan Vatandaşın Yaralarını Sarıyor (5)

Muhabir: burak can