Devlet Bahçeli, Kırıkkale Hakkında Bilgi Aldı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Hakkında Bilgi Aldı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, geçtiğimiz hafta yola kaçan oynadıkları topu almak için yola çıkan ve otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Batuhan Ersay’ın ailesine Vali Mehmet Makas ile başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra Kırıkkale-Kara yolunu eylem yaparak kapatan mahalleliler ile bir araya geldi.

Vatandaşların Kırıkkale-Kırşehir kara yolunda 10 çocuğun trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve yetkililerden kara yolu üzerine üst geçit isteklerini dinleyen CHP Milletvekili Önal, kara yoluna üst geçit yapılması için gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi. Milletvekili Önal ile görüşen mahalleliler aylardır mahallenin suyunun akmadığını belirterek, Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı şikayet ettiler.

Ziyaretten sonra sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP Kırıkkale Milletvekili Önal, “Geçtiğimiz günlerde Keskin ilçemizde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emrah Ersay kardeşimizin oğlu için taziye ziyaretinde bulunduk. Bu vesile ile birkez daha merhum kardeşimize Allah'dan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Benzer kazaların yaşanmaması, başka canların yitirilmemesi en büyük dileğimiz. Bu hususta gerekli önleyici tedbirlerin alınması, bariyer, ışıklandırma, üst geçit gibi seçeneklerin değerlendirilerek çözüm üretilmesi yerinde olacaktır” dedi.

Haber: Burak can

Editör: Manşet Gazetesi