Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Önal, geleneksel Perşembe pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Önal, çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Pazara gelen vatandaşlarla da samimi sohbetlerde bulunan Başkan Önal, halkın memnuniyetinin her zaman öncelikli olduğunu vurguladı. Ziyaret sırasında esnafların işleyişi ve pazardaki durum hakkında bilgiler alan Başkan Önal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Perşembe semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnaflarla buluştuklarını, karşılıklı sohbet ederek talepleri dinlediklerini ve çözümler ürettiklerini ifade etti.

Başkan Önal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Perşembe semt pazarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluştuk. Karşılıklı sohbet ederek taleplerini dinledik ve çözümler ürettik. Halkımızın memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.”

Belediye Başkanı Önal'ın bu ziyaretleri, vatandaşlar ve esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanırken, belediyenin halkla iç içe olma politikası da takdir topluyor. Başkan Önal, şehrin farklı noktalarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam edeceğini belirterek, halkın istek ve önerilerini dinlemekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kamyon kasasında havuz keyfi Kamyon kasasında havuz keyfi

Haber: Burak Can

Belediye Başkanı Önal; Öncelik Kırıkkalelilerin Isteği (1)Belediye Başkanı Önal; Öncelik Kırıkkalelilerin Isteği (3)Belediye Başkanı Önal; Öncelik Kırıkkalelilerin Isteği (2)

Muhabir: burak can