Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, geçtiğimiz hafta yola kaçan oynadıkları topu almak için yola çıkan ve otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Batuhan Ersay’ın ailesini ziyaret etti. Keskin ilçesindeki evlerinde ailesine başsağlığı dileyen Vali Makas, okunan Kur’an-ı Kerim ardından Batuhan için dua etti.

Kırıkkale’ye Besi Organize Tarım Bölgesin kuruluyor Kırıkkale’ye Besi Organize Tarım Bölgesin kuruluyor

Kazadan sonra ilçedeki vatandaşlar, Batuhan’ın hayatını kaybettiği kazada yerinde eylem yaparak, kara yoluna üst geçit yapılması için Kırıkkale-Kırşehir ara yolunu kapatmıştı. Yetkililerden talepte bulunan vatandaşlar Vali Makas’ın ilçeye gelerek sorunların çözümü için ve taleplerini dinlemelerini istemişti.

Bunun üzerine vatandaşlarla bir araya gelen Vali Makas, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, taleplerin çözümü için gerekli görüşmelerin yapılacağını ve kısa sürede sorunun ortadan kalkması için elinden geleni yapacağını belirtti. Vatandaşlar ayrıca, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı haftalardır mahallelerinde su akmadığını için şikayette bulundu.

Ziyarette Vali Makas’a, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İlçe Kaymakamı Tunahan Çil, İl Jandarma Komutanı albaş Barış Cücen, Emniyet Müdürü Emre Başbuğ, AK Parti Kırıkkale il Başkanı Engin Pehlivanlı ve protokol üyeleri eşlik etti.

Haber: Burak Can

Editör: Manşet Gazetesi