ERGÜN TEKİN TEBRİK ETTİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bir yandan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur seçimi için çalışma yürütüyor, bir yandan da Belediye olarak ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün AK Parti Milletvekili adayı Ergün Tekin ile ilçede seçim çalışması yapan ve ziyaretlerde bulunan Başkan Tekin, esnaf ve vatandaşlardan oy desteği istedi. Tekin’e ilçede yaptığı çalışmaların bir kısmını gösterme imkanı da bulan Tekin, 28 Mayıs sonrasında da çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Ergün Tekin, ilçeyi çok değişmiş gördüğünü belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Tekin’i tebrik etti.

ASFALT ÇALIŞMALARI

Bu arada Belediye ekipleri de ilçe genelinde çalışmayı sürdürüyor. Belediyeye bir süre önce alınan silindir ile asfalt yama çalışmaları ve onarım işleri gerçekleştiriliyor. Bununla ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Bahşılı her şeyin en iyisine layık, Belediyemiz araç parkına kazandırdığımız silindir ve yükleyicimizle asfalt yama çalışmalarımız devam ediyor. Daha güzel bir Bahşılı için tüm ekibimizle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Başkan Önal: "Muhtarlarımızla dayanışma içinde olacağız" Başkan Önal: "Muhtarlarımızla dayanışma içinde olacağız"

LÜTFEN ENGEL OLALIM

İlçeye bir süre önce yapılan tatlı su boru hattı ve deposunda da çalışma yapan Belediye ekiplerinin çalışması hakkında bilgi veren Başkan Tekin, “İlçemize yapmış olduğumuz tatlı su hattı ve deposunun kırılan yerlerini yeniledik. Lütfen muhafaza edelim ve zarar verenlere engel olalım” dedi.

Haber: İlknur Ünal