Akşam saat 20.00 sıralarında Kırıkkale’de bulunan Millet Bahçesi’ne vakit geçirmek ve top oynamak için giden gençler, Millet Bahçesi içerisinde bulunan basketbol ve voleybol sahalarının ışıklarının kapalı olduğunu gördü. Güvenliklere ışıkların neden kapalı olduğunu soran geçler ise ‘tasarruf nedeniyle’ kapalı olduğu cevabını aldı. Gençler ise ‘Kırıkkaleli vatandaşlar bu sahaları kullanamadıktan sonra yapılmasının ne anlamı var?’ diyerek, yaşanan duruma tepki gösterdi.

Daire başkanı olan Murat Ağırtaş Kırıkkale’de ki görevine veda etti Daire başkanı olan Murat Ağırtaş Kırıkkale’de ki görevine veda etti

Normalde, saat 23.00’te kapanan parkta, 3 saat önce ışıkların söndürülmesini anlayamadıklarını belirten gençler, “Işıkların, tasarruf nedeniyle kapatıldığını söylediler. 500 bin metrekare alana kurulu Millet Bahçesi’nde tüm ışıklar yanarken, sadece sahaların olduğu bölümün ışıkları kapalı. Eğer tasarruf yapmak istiyorlarsa, boş olan diğer alanların da ışıklarını kapatabilirler. Ayrıca, orada bulunan 4 sahadan ikisinin kapısı kilitli. Madem kapıları kilitlenerek, karanlıkta bırakılacaktı, bunca yatırım neden yapıldı?” dediler.

Haber: Burak Çalışkan

Editör: Manşet Gazetesi