AKŞAM YAPILIYOR, SABAH TEKRAR PATLIYOR

Son bir yıl içerisinde Kırıkkale’de hemen hemen her gün ve her sokakta su boru hatlarında patlakları meydana geliyor. Yaşanan su boru patlakları nedeniyle oluşan su kesintileri ise vatandaşı çileden çıkarttı. Akşam yapılan su boru patlağı, sabahına yine aynı yerden patlak verirken, son yaşanan olay ise pes dedirtti.

Kırıkkale siber dolandırıcılar adliyeye sevk edildi Kırıkkale siber dolandırıcılar adliyeye sevk edildi

ARIZA BİR TÜRLÜ GİDERİLMEDİ

645 sokakta Tepebaşı Aile Sağlığı Merkezi önünde geçtiğimiz gün yaşanan su boru hattında meydana gelen patlak nedeniyle, bir apartmanın garajını su basmış ve apartman sakinlerinin şikayeti üzerine Kırıkkale Belediyesi ekipleri oluşan arızayı tamir işlemlerine başlamıştı. Su patlağı nedeniyle mahallenin bir bölümünde sular kesilirken, uzun süren çalışmaların ardından arıza giderilmedi.

İKİ BUÇUK METRE ÇUKUR KAZILDI

Hafta sonu olması sebebiyle patlak onarma çalışmalarına ara verildi. Yaklaşık 2 buçuk metrelik çukur kazan ve yolu trafiğe kapatan Kırıkkale Belediyesi ekiplerinin çalışmalara ne zaman başlayacağı ve mahalleye suyun yeniden ne zaman verileceği belirsizliğini korurken, bazı vatandaşlar, “Kırıkkale’ye meteor mu düştü? Bu çukuru nasıl açık bırakırlar” diyerek Kırıkkale Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Haber: Burak Çalışkan

Editör: Manşet Gazetesi