TBB, "Büyük Savunma Mitingi" düzenledi TBB, "Büyük Savunma Mitingi" düzenledi

 

 

 

EFSANE´DE YOK YOK

Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı´nda hizmet veren ‘Efsane Bayan Kuaförü´nde saç kesimi ve boyanın yanı sıra dövme yapımı, bitkisel boya, manikür, pedikür, ağda, kontör kaş ve lazer epilasyonu uygulanıyor. Efsane Bayan Kuaförü işletme sahiplerinden Bilge ve Semih Yaşar Doğan,  tüm Kırıkkaleli bayanları işletmelerine davet etti.

 

TALEP ÜZERİNE HİZMETTEYİZ

Böylesi bir salonu öncelikle yoğun talep üzerine açtıklarının altını çizen işletme sahibi Bilge Doğan, “Hedeflerimizi bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olarak ortaya koyduk.
Efsane Bayan Kuaförün´nde verilen hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazeyi oluşturuyor”

 

A´DAN Z´YE HİZMET

“Tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 6 günü hizmet veriyor. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A´dan Z´ye hizmet paketi sunuyoruz.” dedi. Haber: Emel Selci