CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor


Paylaşım üzerine tepkiler daha da artınca Polat, sosyal medya hesabını kapattı. Öte yandan Polat’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

“BAZEN GÜNLÜK 750 BİN LİRA HARCIYORUM”
İş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Sosyal medyada yaklaşık 7 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat, katıldığı bir röportajda bazı günler harcamalarının 750 bin liraya kadar yükseldiğini söylemişti. Yapılan açıklamalar sonrası bazı vatandaşlar, Dilan Polat’ın nasıl bu kadar para kazanabildiği konusunda tepkiler gösterdi. Tepkilere dayanamayan Polat, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine yönelik küfürlü bir paylaşımda bulundu.


HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan Dilan Polat’ın evinin yatak odasında eşine dans ettiği anları da sosyal medya hesabından paylaşması, tepkileri çığ gibi büyüttü. Vatandaşlar, sosyal medyada Dilan Polat’ı ve eşi Engin Polat’ı eleştirmeye başladı. Eleştirilere daha fazla dayanamayan Dilan Polat, 7 milyondan fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabını kapattı. Öte yandan Polat’ın hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Haber Merkezi

Editör: Manşet Gazetesi