GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Av. Yılmazer, Kırıkkale´nin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm yollarıyla kamu kurum ve kuruluşlarının daha etkin şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladığını belirtti. 

 

ÇALIŞMALARIMIZDA YOL GÖSTERİCİ OLMAKTADIR

“İlimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle kamu kurum ve kuruluşlarının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, idareciler olarak bize çalışmalarımızda yol gösterici olmaktadır. Yerel medya topluma yön verir”

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Kırıkkale Valiliği uyardı! “Kırıkkale’ye geliyor, tüm yaşantımızı etkileyecek!” Kırıkkale Valiliği uyardı! “Kırıkkale’ye geliyor, tüm yaşantımızı etkileyecek!”

“Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımızda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, ilkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarınızda başarılar diliyor, tüm basın mensuplarının “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyorum” dedi.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel medyanın basın ile yönetilenler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi.