ŞEMDİNLİ´DE HAİN TUZAK

Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde intikal yapan Mehmetçiklerimiz hain terör örgütü PKK´lı teröristlerin kurduğu kahpe tuzağa düştüler. EYP ile tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi ile hemşerimiz Uzman Çavuş Ahmet Kartal ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) sevk edilen kahraman Mehmetçiğimizin tedavisine başlandı. Durumu ağır olan Mehmetçiğimiz, ailesini ve tüm yurdumuzu hüzne boğarken, sağlık durumu hakkında şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Olay Sosyal Medyada da yankı bulurken, vatandaşlar kahraman Mehmetçiğimiz için “Yakarıyoruz Rabbim; Şifa ver” şeklinde paylaşımlar yaptılar. Manşet Gazetesi olarak Gazimize acil şifalar diliyoruz.

Kırıkkale Valiliği uyardı! “Kırıkkale’ye geliyor, tüm yaşantımızı etkileyecek!” Kırıkkale Valiliği uyardı! “Kırıkkale’ye geliyor, tüm yaşantımızı etkileyecek!”

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Hakkâri il genelinde PKK/KCK´ya karşı operasyonlar devam ederken, Hakkâri Valiliği tarafından yapılan  açıklamada “İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 2 Nisan 2018 günü merkez Oğul köyü kırsal alanında icra edilen arama tarama faaliyeti neticesinde 6 adet 12 kilogramlık büyük tüp ile 1 adet 2 kilogramlık küçük tüp ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde uygun olarak imha edilmiş olup konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Ayrıca, 2 Nisan 2018 günü Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Yeşilova köyü Eşetepe bölgesi sınır hattında ´terör örgütüne üye olmak´ suçundan arama kaydı olan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir' denildi.