SUNGUR HALKIN YANINDA

Yahşihan´da başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Sungur, bir yandan günlük belediye çalışmalarıyla ilgileniyor, bir yandan da vatandaşlarla zaman geçiriyor. Kimi zaman vatandaşları makamında ağırlayan Sungur, kimi zaman da mahalleleri, kasabaları ve köyleri dolaşıyor, vatandaşlarla görüşüyor.

 

HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANDI

Yahşihan´da hayata geçirdiği çalışmalar gerekse mütevazi kişiliği ile yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan Sungur, mahallelerin tamamında insan merkezli ve hizmet odaklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi. Sungur, halkla sürekli iç içe olmaya devam ettiklerini bu sayede siyasetçilerin halktan kopuk olduğuna dair algıyı değiştirdiklerini belirtti.

 

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Geçtiğimiz gün vatandaşların daveti üzerine Irmak köyünü ziyaret eden Sungur, ziyareti esnasında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini de değerlendirerek, vatandaşların Yahşihan Belediyesi ve hizmetleriyle ilgili merak ettikleri konuları yanıtladı. Kendilerinin seçimden seçime değil, her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

 

Liseli öğrencilere, güvenli internet kullanımı semineri Liseli öğrencilere, güvenli internet kullanımı semineri

HALKA HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Yahşihan´da halka hizmet etmek için var olduklarını söyleyen Sungur, “Bu hizmetin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. Sadece oy istemek için değil, isteklerinizi ve sorunlarınızı yerinde tespit edip, taleplerinize cevap verme noktasında çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

KÖY HALKI SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Belediyelikten düşen Irmak köyünün sorunlarını dile getiren halk taşıma, temizlik ve çöpten dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek Başkan Ahmet Sungur´dan pazar yeri ve asfalt istediler. Yasal olarak Irmak köyüne hizmet etmeye yetkilerinin olmadığını söyleyen Başkan Sungur ise Irmak köyünün Yahşihan´a bağlanması durumunda her türlü hizmeti yapacağını dile getirdi. Irmak köyünün sıkıntıları ile ilgili İl Özel İdaresi ve Kırıkkale Milletvekilleri ile görüşeceğinin sözünü verdi.