Sokak hayvanları için yem ve su bırakılıyor 

Kırıkkale Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için belirlenen noktalara günlük yem ve su bırakılıyor

Kırıkkale’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması Kırıkkale’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması

 

TAKDİRLİK ÇALIŞMA

Kırıkkale Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü, hayvanlarına mama desteğini sürdürüyor. Kırıkkale´nin park, bahçe, barınak ve doğal yaşam ortamlarında yaşayan sokak hayvanlarının gıda sıkıntısı çekmemesi için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla mama desteği artırıldı. Hayvan barınağının yanı sıra sokak hayvanları için belirlenen noktalra belediye ekipleri tarafından mama ve su bırakılıyor. Her gün belirlenen noktalara bırakılan su ve mamalar vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

BİR KAP YEM VE BİR KAP SU

Belediye tarafından yapılan açıklamada “Kırıkkale Belediye Başkanlığı olarak sokakta yaşayan sevimli dostlarımıza her zaman mama desteğimizi sürdürüyoruz. Onların bakımlarını barınaklarımızda gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde ilk defa 4 gün süreli sokağa çıkma yasağı uygulanacak olması nedeniyle beslenemeyen hayvanlarımızı ihmal etmeyeceğiz. Bu dönemde ekiplerimiz tüm sevimli dostlarımıza su ve mama takviyesini artırarak devam ettirecek” ifade ettiler.  Şehir merkezinde parklarda ve tespit edilen noktalarda her gün mama bırakalıdğı söyleyen belediye yetkilileri vatandaşlara da seslenerek “Hava sıcaklıklarında can dostalarımızı etkileyecek. Onların beslenmelerine kapılarımızın önüne koyacağımız bir kap yem ve bir kap su ile onların beslenmelerine katkı sağlayalım” dediler.  Vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başta olmak üzere özveri ile çalışan ekiplere teşekkür ettiler.