KURŞUN ATANLARA HESABINI SORACAĞIZ!

Hüseyin Şenol, belediye başkan yardımcısı oldu Hüseyin Şenol, belediye başkan yardımcısı oldu

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi kapsamında Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD) Genel Başkanı Şeref Çayırtepe ve üyeleriyle bir araya geldi. Yemekli toplantıda bir konuşma yapan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk bu seçimin çok önemli olduğunu vurguladı. Başta Kırıkkale olmak üzere Aziz Milletimiz 14 Mayıs’ta sandıkta gereken cevabı verecektir diyen Öztürk, “Milletimize sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Milletimiz seccadeye ayak basanlara, kürsüden milletine kurşun atanlara, teröristleri cezaevinden çıkartmak için çaba sergileyecek olan kişilere 14 Mayıs’ta, sandıkta gereken cevabı verecektir. Şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatanımızı bölmek için girişimlerde bulunan 6’lı masanın ve diğer destekçisi terör partisine bizim milletimiz güvenmiyor ve bunu da sandıkta gözler önüne serecektir” dedi.

MHP TBMM’DE DAHA GÜÇLÜ OLMALI

Vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması amacıyla Cumhur İttifakı’na destek isteyen Milletvekili Öztürk, “MHP olarak TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. MHP’ye verilen her oy PKK’ya sıkılan bir kurşun olacağını unutmayın. MHP bu ülkenin ana sigortasıdır, MHP’nin olduğu yerde Ankara merkezli, millet odaklı politikalar yürütülür.” dedi. Öztürk ayrıca, MHP’nin her zaman vatanının ve milletinin yanında olduğuna da vurgu yaptı.

BU SEÇİM DEVLETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten MHP’li Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için tekraren söylüyorum Kırıkkale halkımızın, esnafımızın, 7’den 70’e herkesin sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çünkü bu seçim devletimizin geleceği, ülkemizin yarınları için çok önemlidir. Her zaman söylüyorum ve de söylemeye devam edeceğim. Millet İttifakı’na verilen her oy PKK’ya sunulan, destek sağlanan bir kurşundur. MHP’ye, Cumhur İttifakı’na verilen her oy ise PKK’ya sıkılan bir kurşundur. Bu sakın unutulmasın, bu devlet kolay kurulmadı, 3-5 masa erbabına teslim edilmemeli.” dedi.

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Karanlık güçlerin ülkeyi ele geçirme hedeflerine milletin asla ve asla izin vermeyeceğini inandığını söyleyen milletvekili Halil Öztürk, “Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıyor. MHP, bugüne kadar hiçbir çıkar, makam, mevki beklemeksizin, her zaman olduğu gibi ‘Önce Ülke ve Milletim, Sonra Partim ve Ben’ şiarıyla devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Aziz milletimiz, Kırıkkalemiz bu fedakârlığın gereğini, karşılığını sandıkta en iyi şeklide gösterecektir” şeklinde konuştu.

BAYRAĞIMIZI İLELEBET DALGALANDIRACAĞIZ

Çayırtepe, “Aziz şehitlerimizin emanetleri kıymetli şehit ailelerimizin ve şehit babamızın huzurunda söz veriyoruz sizlerin emaneti bu aziz vatanı canımız pahasına koruyacak, şanlı bayrağımızı şanı ve şerefiyle ilelebet göklerde dalgalandırmaya devam ettireceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevli iken Emekli olan Uzman Jandarmaların EMUJAD Bayrağı altında toplanması Camiamızın en önemli destekçileri olan siz hemşerilerimizin dayanışma ve yardımlaşma içinde olmasını, birbirimize güç ve destek sağlaması son derece önemlidir.”

DAHA BÜYÜK İŞLER YAPMA AZMİMİZİN KAYNAĞIDIR

“Biz damarlarımızda dolaşan kanın kudretinden şüphe duymayan bir duruşun neferleriyiz.

“Ne Mutlu Türküm Diyene” seslenişi bizim irade bayrağımızdır. Türk tarihi övüncümüzün, milli ömrümüzün, daha büyük işler yapma azmimizin kaynağıdır. Niyazım odur ki, Allah samimi çabalarımızı mübarek etsin, dilerim ki emeklerimiz zayi olmasın, Kırıkkale EMUJAD İl Başkanı Behzat Durukan abimiz ve Kırıkkaleli meslektaşlarımıza Birlik Beraberlik ve kaynaşma toplantımıza renk katan, coşkumuza coşku katan bizi bir araya getiren herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber: Burak Can