Bir süre önce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yeni görevine başlarken, Genel Sekreter Yardımcılıklarına da yeni atamalar yapıldı.

Kırıkkale’de ekilen yerli tohumlar incelendi Kırıkkale’de ekilen yerli tohumlar incelendi

 

GÜLER VE ERGİNÇOĞLU YARDIMCILIK GÖREVİNİ ÜSTLENDİ

Kırıkkale İl Özel İdaresinde değişiklikler devam ediyor. Bir süre önce görevine başlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İ.Haluk Karahan´ın yardımcılıklarına da atamalar yapıldı. Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcılıklarına, Yol ve Ulaşım Hız Müdürlüğü görevini yürüten Harita Mühendisi Fuat Güler ile Yatırım İnşaat Müdürlüğü görevini yürüten Ziraat Mühendisi İbrahim Ergençoğlu atandı.

 

GÜLER KOLLARI SIVADI

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Güler, dün olduğu gibi bugünde hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, “2020 yılı yol yapım işlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız köylerde yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşların şehre gidiş gelişlerinde ve diğer köylere ve ilçelere ulaşımda sorun yaşanmamasıdır' dedi. İl Özel İdaresi tarafından ilçe ve köylerdeki yol yapım çalışmaları da planlı ve program dahilinde sürdürülüyor.