<<<ÖZEL HABER>>>

 

ÖRNEK MUHTAR KÖYÜNE ASFALT ATTI

 

Yatırımcılara çağrı! İrtibat ofisi yatırımcılarla buluşuyor! Yatırımcılara çağrı! İrtibat ofisi yatırımcılarla buluşuyor!

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar Köyü´nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri´nde muhtar seçilen Ali Bedir, köylerine hizmet götürmeye devam ediyor.

 

KÖYLÜLER İLE ASFALT ATTILAR

Işıklar Köyü´nde köy yollarının bozuk olması nedeniyle Muhtar Ali Bedir, Kırıkkale İl Özel İdaresine gitti. Özel İdare Ekipleri tarafından ‘asfalt yok´ cevabını alan Muhtar Bedir, Karayolları Bölge Müdürlüğü´ne gitti. Karayolları Bölge Müdürlüğü´nden bir traktör asfalt alan Muhtar Bedir daha sonra köy halkı ile birlikte bozuk olan köy yollarına asfalt attılar.

 

HİZMET SEVDALISIYIM

Seçim döneminde verilen sözleri bir bir yerine getirdiğini dile getiren Muhtar Bedir, “Ben her zaman koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısı olduğumu söylemiştim. Ben hizmet Adamıyım. Hizmet etmek bana mutluluk veriyor. Köy yollarımızın köstebek yuvasına dönmesi beni rahatsız etti. Bende azalarım ile birlikte İl Özel İdaresi´ne giderek asfalt talebinde bulundum. Fakat İl Özel İdaresi´nde asfalt kalmamıştı” diye konuştu.

 

BİR TRAKTÖR ASFALT ALDIK

Daha sonra azaları ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü´ne gittiğini söyleyen Bedir, “Sağ olsunlar oradaki yetkililer bize yardımcı oldu. Oradan bir traktör asfalt aldık. Daha sonra köyümüze gelerek köy halkımız ile birlikte bozuk olan yollarımıza kendi imkanlarımızca asfalt attık. Bize destek veren herkese gönülden teşekkür ederim. Allah´ın izni ile hizmetimiz devam edecek. Işıklar için  bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğim” dedi. Haber: Ahmet ÜNAL