Kırıkkaleliler Vakfından Ramazan dayanışması

Kırıkkale’de ilk hacı kafilesi kutsal topraklara hareket etti Kırıkkale’de ilk hacı kafilesi kutsal topraklara hareket etti

Kırıkkaleliler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardım Vakfı Başkan Aytekin Araç ve Vakıf yöneticileri örnek kampanyaya imza atmaya devam ediyor. Vakıf son olarak Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmak için kampanya başlattı.

3 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILACAK

Önceki yıllarda Dernek Başkanları ve Muhtarlar aracılığıyla Ankara´da ve Kırıkkale´de dört kez gerçekleştirilen “Ramazan Dayanışma Seferberliğinin” beşincisini başlattı. Vakıf 5. Ramazan Dayanışma Seferberliğini hayata geçirmeye hazırlanırken bu anlamda ilk bağışlar vakıf üyeleri arasından geldi. Kırıkkaleliler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardım Vakfı Başkanı Aytekin Araç kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi, “Ülkemizde ve memleketimizde ramazan sofraları bolluk ve bereket içinde olsun diye, Kırıkkaleliler Vakfı ailesi olarak, ihtiyaçlara bir nebze katkı sağlamak için, tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ramazan Dayanışma Seferberliğine ilk katkıyı Vakıf Yönetimi olarak biz yaptık, 3 bin aileye ulaşmayı planladığımız erzak yardımında ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığımız erzak paketlerini ulaştırmaya başladık. Sizler de seferberliğe destek olun, Vakıf Başkanlığımızca kurulan Sosyal Yardım Komisyonunun Koordinasyonu ile dernek başkanlarımız ve köy muhtarlarımızca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere mübarek ramazan bereketini ulaştıralım” diye konuştu.

DİNİMİZİN EMRİDİR

Başkan Araç, “Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası bu mübarek Ramazan ayında ekonomik anlamda zorlanan ailelerimize destek olmak en büyük görevimiz. Bu mübarek ayda yardımlaşmak dinimizin gereği ve bizlerde Kırıkkaleliler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardım Vakfı bir kampanya başlatıp ailelerimize bir nebze olsun yardımda bulunmak istedik. Ramazan ayının başta ülkemize daha sonra tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyor bu virüs belasının biran önce son bulmasını Cenab-ı Allah´tan temenni ediyor bütün vatandaşlarımıza sağlıklı sıhhatli günler diliyorum” dedi.