Kırıkkale Eğitim Birsen ve Memur Sen Şube Başkanı Oktay Sümer annesi Fadime Sümer önceki gün rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 82 yaşındaki Fadime Sümer'in cenazesi dün Yeni terminal Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yahşihan mezarlığında toprağa verildi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır?

Başsağlığı dilediler

Sümer'i bu acı gününde dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Vekili Erol Mutlu Bakır, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur,Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin,İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çalışkan, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Cengiz Selci, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Eğitim Bir Sen yöneticileri, ilimizdeki çeşitli sendikalarda görevli idarecileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri,iş adamları esnaflar ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.