SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”


Kırıkkale’de MHP’nin 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala yarıştan çekileceğine dair iddialar dolaşmış ve AKP ve MHP arasında gerginlik yaratmıştı. İddiaların ardından MHP milletvekili Halil Öztürk bu konu üzerine bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde MHP’nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan ve bu iddiaları eleştiren Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, ‘Sevdikleri koltuk elden gidecek diye çirkin siyasete başladılar’ şeklinde konuştu.

Halil Öztürk İddialara Cevap Verdi

İddialara bir açıklama da Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Halil Öztürk MHP’nin yerel seçimlerde seçimden çekileceğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını’ Son günlerde bazı siyasi odaklar tarafından yaratılan "MHP seçimden bir parti lehine çekiliyor, MHP çalışmayı bıraktı" algısına ve manipülasyonuna hiçbir hemşehrimiz aldanmasın.Zira MHP, yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında ve saha gözlemlerinde birinci partidir. Hayırlı günler diler, desteğinizi ve duanızı bekleriz. Selâm ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi