Ceylan, Ligin son haftalarında yakaladığımız galibiyet serisini bu maçta da devam ettirmek adına Sivas´a galibiyet için gitmiştik.   Takımımız adına zirve ,rakibimiz adına ise ligden düşmemek için hayati önem taşıyan bu zorlu deplasmandan da mutlu döndüğümüz için çok mutluyuz dedi.

Ceylan, Bu tür maçlar her zaman riskli maçlardır.  Bu maçta puan kaybetmemiz gerekiyordu. İyi bir takımla sahadaydık. Hedefimiz belli biz bu ligde şampiyon olup play – off oynamak istiyoruz ifadesini kullandı.

Ceylan, Yüzlerce taraftarlarımız bizleri her maçta olduğu gibi bu maçta da Sivas´da yalnız bırakmadı.  Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu zorlu maratonun ilk etabı bu hafta sonu oynayacağımız Kazan Belediyespor maçı ile son bulacak. Alacağımız galibiyet takımımızın Play-off oynamasın sağlayacak dedi.

Kritik maçta ilk yarı sona erdi! Kritik maçta ilk yarı sona erdi!

Ceylan, Allah´ın izni ile Play –off u´da geçip bu Şehrin ve bu Taraftarın özlemi olan profesyonel lige takımımızı tekrar çıkartacağız. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Biz hiçbir rakibimizden ne çekiniyoruz nede korkuyoruz onlar bizden korksun ifadesini kullandı.