Kırıkkale’de ABİDE uygulaması yapılacak Kırıkkale’de ABİDE uygulaması yapılacak


 

GÜLENLER GÜLDÜRÜYOR

Kırıkkaleli müşterilerine kaliteli ve avantajlı alışveriş imkanı sunmak için ağını genişleten Gülenler AVM 12. mağazasını Çalılıöz Köprü kavşağında açtı. 2 kattan oluşan yeni mağazada Gülenler AVM Çalılıöz Köprü şubesi ve Gülenler Cafe&Bistro bulunuyor. Geniş ve ferah alanda hizmet verecek olan Çalılıöz Köprü Şubesi ve Gülenler Cafe&Bistro´nun açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

 

300 KİŞİLİK İSTİHDAM

Kurbanların kesildiği, ikramların yapıldığı, aynı zamanda büyük indirimlerin uygulandığı açılışta konuşan Gölünler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör “Gülenler Mağazaları olarak hedefimiz vardı. Bu hedeflerden bir tanesi de Kırıkkale´de istihdamda 300´e ulaşmaktı. Bunun sözünü vermiştik. İnşallah yıl sonuna kadar 300 kişilik istihdam sağlayarak Kırıkkale´nin tamamına hizmet vermeye devam edeceğiz. Böyle bir mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

İŞTE ÖZLENEN TABLO

TSO Başkanı Ekrem Gök ise yaptığı konuşmasında “Bugün burada Gülenler AVM´nin 12. şubesini açıyoruz. Çok zor bir dönemden geçtiğimiz böyle bir günde TSO olarak özlenen bir tabloyu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim meclis başkan vekilimizin de böyle bir açılışı bize ayrıca mutluluk veriyor. Arkadaşımız açılışta 300 istihdam sözü verdi. Bu da çok önemli bir konu. Bizler bu şehrin lokomotifi olarak iş-aşla meşgulüz. Açılışla birlikte mahalle sakinleri indirimli alışveriş keyfini yaşayacaklar. Rabbim helalından bol kazançlar nasip etsin, yeni şubemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Gençte Gülenler AVM´nin 12. şubesinin Kırıkkale´ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.