ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyarette, Vali Ali Kolat´ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar hazır bulundu. Balışeyh ilçesine gelişinde, Vali Kolat´ı, İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, personeller ve vatandaşlar karşıladı. Vali Kolat ilk olarak, Balışeyh Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım´dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti. Kaymakam Yusuf Yıldırım´a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Kaymakam Yıldırım Vali Kolat´a çini vazo takdim etti.

 

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Vali Kolat Balışeyh Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu´ndan belediye çalışmaları ve ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Belediye hizmet binasında bir süre sohbet ettikten sonra Vali Kolat, Başkan Dedeoğlu´na işlerinde ve çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Başkan Dedeoğlu´da Vali Kolat´a plaket takdim etti.

Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak

 

MAYIS AYINDA EMEKLİ OLUYORUM  

Daha sonra Kolat sırasıyla Balışeyh İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personelle bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Balışeyh ilçesinden ayrılırken Kolat, “Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum, nasip olursa Mayıs ayında emekli olacağım ve görevimden ayrılacağım görev yaptığım sürede sizlerle birlikte güzel hizmetlerimiz ve çalışmalarımız oldu. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

 

 

Balışeyh ilçe ziyaretinden sonra, Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, Sulakyurt ve Delice ilçelerini ziyaret ederek helallik istedi.