GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek.

Abone Ol

Kırıkkale’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek. Kırıkkale TSO toplantı salonunda düzenlenecek Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimine Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi İlkcan Soluk katılacak. Eğitim toplantısında, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemi ile Trendyol çalışmaları hakkında bilgiler verilecek.

KTSO, yaptığı davet paylaşımında, “Odamız ve Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliğinde; 19 Eylül Perşembe günü saat 14.00'de odamız toplantı salonunda e-Ticaret ve e-İhracat eğitimi düzenlenecektir. Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi İlkcan Soluk’un konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemi ile Trendyol çalışmaları hakkında değerli bilgi ve deneyimler paylaşılacaktır” denildi.

Haber: Alparslan Zengin