GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de firari zanlı araçta yakalandı

Kırıkkale’de, Basit Tehdit, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Hakaret Suçlarından aranan ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yahşihan ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde durumundan şüphelendiği aracı durdurdu. Yapılan incelemelerde araçta bulunan N.B.’nin Basit Tehdit, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Hakaret Suçlarından arandığı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “19.09.2024 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Yahşihan İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde bulunan N.B. isimli şahsın; Basit Tehdit, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Hakaret Suçlarından arandığı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşılmış, şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Sultan Akburu