EĞİTİM

Kırıkkale’de 120 öğrenciye akademik destek

Kırıkkale Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı ücretsiz akademik destek kampı başlıyor. Kamp kapsamında 120 öğrenci seminere alınarak, gerekli eğitimleri verildi.

Abone Ol

120 ÖĞRENCİYE BUGÜN SEMİNERLERİ VERİLDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın gençlerin eğitimine yönelik destek talimatları kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından, 2 Haziran’daki Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz akademik destek kampı gerçekleştirecek. Ücretsiz akademik destek kampının başvuruları tamamlanarak, 120 öğrenciye bugün seminer verildi.

DERS ZİLİ 14 EYLÜL’DE ÇALIYOR

Atatürk Gençlik ve Sosyal Etkinlik Merkezi Seminer Salonu’nda düzenlenen seminerde öğrencilere yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdiler.  Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Çağla Nur Demirtaş, LGS ile ilgili öğrencilere bilgi verdi. 14 Eylül 2024 tarihinde Cumartesi günü ders başı yapacak olan öğrenciler haftanın 5 günü 18 saat uzman öğretmenler tarafından eğitimlerini alacaklar.

TEŞEKKÜRLER AHMET ÖNAL

Yapılan sunum sonunda öğrenciler kitaplarını alarak öğretmenleri ile tanışma fırsatı buldular. Kırıkkale Belediye başkan Yardımcısı Recep Sefer,  Atatürk Gençlik ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek, kitaplarını takdim etti. Sefer, öğrencilere 2024 – 2025 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Daha sonra öğrenciler kendilerine bu fırsatı sunan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ettiler.

Haber Merkezi