GÜNCEL HABERLER

Karakeçili’de çalışmalar hızla devam ediyor

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Karakeçili ilçe Stadyumunda devam eden bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Karakeçili ilçesinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlçede gerçekleştirilen bakım ve onarım projelerini denetlemek amacıyla Karakeçili'ye giden Müdür Güneş, ilk olarak İlçe Stadyumunda süren çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Stadyumun yenilenmesi ve sporcular için daha elverişli hale getirilmesi adına devam eden projeyi dikkatle takip eden Güneş, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının kullanımına sunulacağını belirtti.

Ziyaretine Karakeçili Gençlik Merkezi ile devam eden Hamza Güneş, merkezin yaz döneminde gençler tarafından yoğun olarak kullanıldığını ve kişisel gelişimlerine katkı sunduğunu vurguladı. Gençlik Merkezi'nin sunduğu sosyal, kültürel ve sportif imkanlar hakkında bilgi alan Güneş, gençlerle de bir süre sohbet etti. Gençlerin başarılarına ve gelişimlerine olan inancını dile getiren Güneş, onlara başarı dileklerinde bulundu.

Haber: Burak Can