İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılanıyor. 3 gündür devam eden ziyaretlerin dünkü bölümünde Yılmaz´a ikramda bulunmadan bırakmayan sanayi esnafı, sıkıntılarını da dile getirirken ‘Artık yeter diyoruz. Değişim şart.´ sözleriyle Yılmaz´ın yanında olduğu mesajını verdiler.

 

ESNAF YILMAZ´IN YANINDA

Kırıkkale’de bir ayda 870 şüpheliye işlem yapıldı Kırıkkale’de bir ayda 870 şüpheliye işlem yapıldı

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ve beraberindeki heyet ile Sanayi esnafı seçim ziyaretlerine dünde devam etti. Ziyaretler sırasında esnaflardan yoğun ilgi gören Yılmaz ve Önal, zaman zaman dükkanlarda oturup esnafların gönüllerinden gelen çay ikramlarını kırmadılar. Çay ikramları ile birlikte esnaflarla uzun uzun sohbet ve dertleşme imkanı da bulan Belediye Başkan adayı Yılmaz ve Milletvekili Önal, esnafların iş durumları hakkında bilgi alarak bol kazanç dilediler.

 

BİR SORDU BİN AH İŞİTTİLER

Esnaflardan gelen ısrar üzerine bir esnafın dükkanında çay molası veren Yılmaz ve Önal, dükkan sahibine bir sordu bin ah işittiler. Bulundukları sokağı göstererek ‘Hepimiz bittik. Yolumuza, suyumuza, çöplerimize bakan yok. Yapılanlar ise hatıra binaen yapılıyor. Geçen geldiler. Tekrar kazanırlarsa sanayiye bakacaklarmış. Dalga geçiyorlar. Belediyenin kapısından giremiyoruz, devam ederlerse hiç giremeyiz. Artık yeter diyoruz. Değişim şart diyoruz´ şeklinde sitem ettiler.

 

SİZ MERAK ETMEYİN

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ise, serzeniş ve sitemde bulunan esnafların yüreklerine verdiği mesajlar su serpti. Ulaşımdan başlayarak, sosyal yaşam alanları, içme suyu problemleri, esnafların sıkıntıları ve eğitim alanındaki bir çok projelerinden örnekler veren Yılmaz, ‘siz merak etmeyin. Sizlerin de desteği, Cenabı hakkın yardımı ile Belediye yönetimini alacağız ve tüm sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize güvenin ve inanın yeter‘ dedi. Haber: Emel Selci