10 ŞUBAT´TA ŞEHİT OLMUŞTU

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken bölücü terör örgütünün şehir merkezlerinden temizlenmesi amacı ile Diyarbakır ili Sur ilçesinde görevlendirilen Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Alsancak, 10 Şubat 2016 tarihinde yürütülen operasyonda şahadet mertebesine ulaşmış, düzenlenen askeri törenle Kırıkkale şehitliğine defnedilmişti.

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu

 

BÜYÜK İLGİ

Düzenlenen programa; Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar , Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir, Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, AK Parti İl Başkanlığı Yönetimi, CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Yönetimi, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, İl Müftülüğü personeli, Kırıkkale Belediyesi personeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri katıldı.

 

AİLENİN YANINDA OLDULAR

Düzenlenen mevlit programı Şehidimizin kabrinin bulunduğu Kırıkkale Şehitliğinde devam etti. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Alsancak kabri başında dualarla anıldı. Kabir ziyaretine Garnizon ve İl Jandarma personeli, Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri katılarak kederli Alsancak ailesinin yanında oldular. Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dua sonunda diğer şehit kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.