BİRBİRİNDEN ÇEŞİT ÜRÜNLER BULUNUYOR

Takı, aksesuar ve bijuteri sektörüne bir yenisi daha eklendi. Kırıkkaleli Bay ve Bayanların aksesuar tercihleri arasında ilk sırada yerlerini alan Takı sektörü son yıllarda bir hayli gelişme gösterdi. Yüzlerce ürün çeşidine sahip olan Taki & Tuka isimli işyeri düzenlenen törenle açıldı.  

 

Sulakyurt’ta asfalt çalışması başladı Sulakyurt’ta asfalt çalışması başladı

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Güzeltepe Mahallesi Ankara Caddesi karşısında hizmete giren işletme bay ve bayanların yeni gözde mekanı olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Programda vatandaşlara birçok üründe açılışa özel indirimli ürünlerin satışı yapıldı.

 

YENİ ATILIMLAR YAPACAĞIZ

Fiyatların uygun olduğunu ve kaliteli ürünü uygun fiyata sattıklarını belirten işletme yetkilisi Mehmet Emin Ulusoy, “Kırıkkale´de Taki sektöründe bir numara olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kırıkkale vatandaşlarımız bize güvensin. Yapacağımız yeni atılımlar ile müşterilerimizin ilgisini daha çok çekmeyi planlıyoruz”

 

HER KESİME HİTAP EDİYOR

İndirimli ürünleri ile her kesime hitap ettiklerini belirten Ulusoy, “Öte yandan yine ürünlerimizin birçoğunda kredi kartı imkanımız var. İndirimli ürün günleri ile her gün bir Taki çeşidinde indirim yaparak, kaliteli ürünü uygun fiyata satma prensibimizi uyguluyoruz” dedi. 

 

Mehmet Emin Ulusoy, Mustafa Hakan Yılmaz ve Yunus Varlık ortaklar Kırıkkale´de iddialı olduklarını belirterek, ikinci şubelerini en kısa sürede açacaklarını dile getirdi.