2003 YILINDAN İTİBAREN ARAŞTIRILIYORDU

1963 yılında kurulan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 34 yıl önce ilk binasına kavuşurken, 11. başkan olan Ekrem Gök, TSO'ya 2 bin800 metrekareyeni bina kazandırdı. TSO'nun hizmet verdiği eski binasında yaşanan yetersizlik nedeniyle 2003 yılından itibaren önceki yönetimler tarafından da yeni bir bina kazandırma gayreti güdülüyordu. Yeni bina yapmak için yer alan eski TSO yönetimi alınan yer konusunda da yaşanan sıkıntı sonrası, arayışlara girmişti.

GENİŞ HİZMET ALANI

Kırıkkale’de sıfır daire satışı arttı, ikinci el satışı azaldı Kırıkkale’de sıfır daire satışı arttı, ikinci el satışı azaldı

Kırıkkale'de mevcut binalardan birisini kullanmak üzere yola çıkan Ekrem Gök Başkanlığında ki TSO yönetimi, yapılan araştırmalar sonrası Millet Bulvarı üzerindeki bir bina konusunda fikir birliğine vardı.

Piyasa değerinin altında bir fiyata alınan yeni bina da düzenleme konusunda da uzman bir ekiple çalışma yaparak Kırıkkale ticaret ve sanayi erbabının hizmetine sunulacak bina da konferans ve toplantı salonunun yanı sıra şehre yakışan bir meclis salonu da bulunacak. Hizmetlerinin düzenli ve ofis sisteminde çalışabilmesi için düzenleme yapılacak.

2 BİN800 METREKARE

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye genelinde 365 ticaret, sanayi, borsa ve deniz odaları arasında son 10 arasında yer alıyor. Kendi hizmet binasında daha düzenli ve görsel zenginliğe de sahip olacak yapıda gerçekleştirilecek düzenleme sonrası ülke genelinde ki sıralamasının da yükseleceği ve hizmet binası ile Kırıkkale TSO'nun itibar kazanacağı ifade ediliyor.

Eski hizmet binası 120 metrekarelik bir alanda hizmet verirken yeni hizmet binası 2 bin 800 metrekarelik bir alanda hizmet üretecek.