Türkiye'de istihdamı artırmak ve işsizlik sorununu çözmek amacıyla faaliyet gösteren İŞKUR (İş ve İşçi Bulma Kurumu), son olarak kamuya personel alımı ilanını duyurdu. Bu ilan kapsamında belediyeler, bakanlıklar ve kaymakamlıklar bünyesine toplamda 750 personel alımı gerçekleştirileceği bildirildi. Önemli bir fırsat olan bu alım KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) puanı olmadan yapılacak ve başvuruların sadece şahsen ilgili kurumlara ve belediyelere yapılması gerekmektedir.

Küresel piyasalar Fed sonrası karışık seyrediyor Küresel piyasalar Fed sonrası karışık seyrediyor

BELEDİYELER KPSS SİZ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İŞKUR Kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olan işçi alımı ilanlarına göre adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmaksızın Geçici veya Daimi süreli olmak üzere KPSS siz Personel alımı yapılacak.

İŞKUR İLE 23 ŞEHİR BELEDİYE PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan 23 farklı şehir için farklı şehirde personel alımı gerçekleştirilecektir. Denizli, İstanbul, İzmir, KIRIKKALE, Mersin, Kırklareli, Konya, Bilecik, Tekirdağ, Balıkesir, Sivas, Şırnak, Bursa, Çanakkale, Isparta, Rize, Aydın, Gümüşhane, Aksaray, Kastamonu, Muğla, Afyonkarahisar, Çorum.

ÇERİKLİ BELEDİYESİNE ALINACAK İŞÇİLERİN ALIM ŞARTLARI

Kırıkkale’nin Çerikli Belediyesi, 2’si beden işçisi ve 2’si büro işçisi olmak üzere toplam 4 personel alımı yapacak. Alınacak personellerde aranacak şartlar ise şu şekilde; TC vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, ikametgah adresi son beş yıldır Çerikli kasabasında bulunmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Adli sicil kayıt belgesi

Adres bilgisi

Sağlık raporu

Vukatlı nüfus kayıt örneği

Askerlik durum belgesi

Eğitim durum belgesi

2 adet fotoğraf

Haber Merkezi

Çerikli Bld Işçi Alım Ilanı