Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

 

 

KIRIKKALE´DEN YOĞUN KATILIM

Dünya Astsubaylar Günü kutlaması etkinlikleri çerçevesinde Ankara genel merkezde düzenlenen ve daha sonra Anıtkabir´de Ata´nın huzurunda yapılan çelen koyma törenine Kırıkkale Şubesi yoğun ilgi gösterdi. Kırıkkale şubesine kayıtlı onlarca Astsubay ve ailelerinin toplu taşıma araçları ile birlikte katılmış oldukları törende Astsubayların heyecanı ve sevinçleri görülmeye değerdi.

800 ÜYESİ BULUNUYOR

Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan yapmış olduğu açıklamada” Gerek teknik alanda gerek öğretim alanında gerekse yönetim  ve komuta kademesinde bir ordunun omurgasını oluşturan astsubaylık mesleğinin 2847 ve 2908 sayılı dernekler kanunu hükümlerine uygun olarak 17 Ekim 1984 tarihinde kurulan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği temsil etmektedir. Kırıkkale şubemiz emekli olan meslektaşlarım ve aileleri ile birlikte sekiz yüz kişiyi bulan üyeleri ile kuruluşunu tamamladı ve sivil toplum kuruluşları arasında yerini aldı”

 

ÜLKE SEVDAMIZ ZİRVEDEDİR

Kırıkkale İl Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz bu kutlama etkinlikleri kapsamında amacımız aileleri ile beraber emekli astsubayımız ile çalışan meslektaşlarımız ve bizimle beraber olmaya arzu eden tüm gönül dostlarımıza beraber bu günümüzü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.  Ülke sevdamız zirvededir. Amacımız üyelerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle  bir araya getirerek iletişimlerini sağlamak kamu yararına çalışan benzer kuruluşlarla ortak çalışmalar yapılarak ekonomik ve sosyal sorunlarımıza köklü çözümler hedeflemek meslektaşlarımızın sorunlarına ilişkin çözüm önerileri getirmek sosyal sorumluluk içerikli projeler geliştirerek güçlenmek toplumsal paydayı ön planda tutarak ülke sevdamızı yaşatmaya kararlılıkla devam etmektedir”

 

BİZ TÜRKİYE´YİZ

“Şehitlerimiz gazilerimiz toplumda kanaat önderi konumunda olan üyelerimiz ve Türkiye´nin değerlerini yükselten her bir meslektaşımızla birlikte Türkiye´yiz. Halkımızın içinden çıkan, vatandaşın bağrından fışkıran meslektaşlarımızın devlet millet ezan bayrak sevgisi bizler için her şeyin üstündedir. Bizler yeri geldiğinde bu değerler için aylarca yılarca ailelerimizden uzak görev yaptık. Elhamdulullah emekli olarak köşemize çekilmek yerine bu millete devlete çalışan herkese omuz vermeye devam ediyoruz. Ülkemizdeki ve dünyadaki meslektaşlarımızla ve bize gönül veren bizlere destek olan tüm özel ve tüzel kurum ve kuruluşların yöneticilerine bu özel günümüzde teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu